Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

moge go zakupic??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 01:53    Temat postu: moge go zakupic?? Odpowiedz z cytatem

Robiłem tydzień temu ogloszenia towarzyskie Cześć jestem z Płocka i szukam kursy fryzjerskiego lub salonu fryzjerskiego w którym można by było nauczyć sie tego zawodu!!
uwielbiam!!
Powodzenia!
2.
riva - run away
Wtedy pracownicy dowiedzieli się, że w tej windzie to brat z kolegą pierworódki pracują a szefem firmy naprawiającej windę jest jej mąż.

mój jest podobny do tego -> anonse erotyczne I pamiętajcie W ŻYCIU PIĘKNE SĄ TYLKO CHWILE:

Witam Yaiya dasz radę !!! Nasz sex trwa średnio od włożenia jakieś 15-20 min i to nie dlatego że ja już kończę tylko że ona mnie wygania ze środka bo już ją to boli a w między czasie dojdzie ze 2 razy. trzymam mocno kciuki za ciebie! np: Buziaczki dla całej paczki ogloszenia towarzyskie
witam , oto topik dla mieszkajacych w Kanadzie.. Ale glodu nie czuje. witam wszystkich, byc może tu się dowiem czegos na temat tego co dzieje się z czlowiekiem po operacji. nie mam niczego takiego, więc trudno mi doradzić, najlepsza byłaby wizyta u lekarza, bo to trochę dziwne jest, bo ja tam u siebie gąbki nie czuje ani innych niepokojących zmian była tu na forum dziewczyna jest po operacji tarczycy może 3 tydzień idzie i wróciła do pracy po około 2 tyg. witam was wszystkich. Ale nie chciałabym usuwać kolczyka, w końcu nie po to tyle cierpiałam
JAK ZNIKNIE CALKIEM TO WTEDY UJAWNIE SWOJ NICK
zrób sobie kąpiel
odpowiedziałam, że na Mszę dla mlodzieży, a On zaczął się śmiać i mówi, jak dla młodzieży to po co ty idziesz -hihihihi!!!!
ja tez ja lubie i mam nadzieje ze dojdzie do finalu w programie ' tance z gwaiazdami
Tak Brescia Dzieki!
Normalnie szok, to jedzenie tu jest masakrycznie sztuczne i moj organizm nie moze sie przyzwyczaic.Ma ktos moze jakAs rade??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 01:53    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: