|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 01:53 Temat postu: moge go zakupic?? |
|
|
RobiĹem tydzieĹ temu ogloszenia towarzyskie CzeĹÄ jestem z PĹocka i szukam kursy fryzjerskiego lub salonu fryzjerskiego w ktĂłrym moĹźna by byĹo nauczyÄ sie tego zawodu!!
uwielbiam!!
Powodzenia!
2.
riva - run away
Wtedy pracownicy dowiedzieli siÄ, Ĺźe w tej windzie to brat z kolegÄ
pierworĂłdki pracujÄ
a szefem firmy naprawiajÄ
cej windÄ jest jej mÄ
Ĺź.
mĂłj jest podobny do tego -> anonse erotyczne I pamiÄtajcie W ĹťYCIU PIÄKNE SÄ TYLKO CHWILE:
Witam Yaiya dasz radÄ !!! Nasz sex trwa Ĺrednio od wĹoĹźenia jakieĹ 15-20 min i to nie dlatego Ĺźe ja juĹź koĹczÄ tylko Ĺźe ona mnie wygania ze Ĺrodka bo juĹź jÄ
to boli a w miÄdzy czasie dojdzie ze 2 razy. trzymam mocno kciuki za ciebie! np: Buziaczki dla caĹej paczki ogloszenia towarzyskie
witam , oto topik dla mieszkajacych w Kanadzie.. Ale glodu nie czuje. witam wszystkich, byc moĹźe tu siÄ dowiem czegos na temat tego co dzieje siÄ z czlowiekiem po operacji. nie mam niczego takiego, wiÄc trudno mi doradziÄ, najlepsza byĹaby wizyta u lekarza, bo to trochÄ dziwne jest, bo ja tam u siebie gÄ
bki nie czuje ani innych niepokojÄ
cych zmian byĹa tu na forum dziewczyna jest po operacji tarczycy moĹźe 3 tydzieĹ idzie i wrĂłciĹa do pracy po okoĹo 2 tyg. witam was wszystkich. Ale nie chciaĹabym usuwaÄ kolczyka, w koĹcu nie po to tyle cierpiaĹam
JAK ZNIKNIE CALKIEM TO WTEDY UJAWNIE SWOJ NICK
zrĂłb sobie kÄ
piel
odpowiedziaĹam, Ĺźe na MszÄ dla mlodzieĹźy, a On zaczÄ
Ĺ siÄ ĹmiaÄ i mĂłwi, jak dla mĹodzieĹźy to po co ty idziesz -hihihihi!!!!
ja tez ja lubie i mam nadzieje ze dojdzie do finalu w programie ' tance z gwaiazdami
Tak Brescia Dzieki!
Normalnie szok, to jedzenie tu jest masakrycznie sztuczne i moj organizm nie moze sie przyzwyczaic.Ma ktos moze jakAs rade?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 01:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |