|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 00:18 Temat postu: Zagladnij jeszcze sobie tutaj. |
|
|
mystoryof a u jakiego lekarza byĹ‚aĹ› i w jakiej klinice w warszawie adwokat kraków Jestem dzisiaj w dobrym humorze bo szefostwo oznajmilo mi, ze po skonczeniu stazu podpisza ze mna umowe.
najbardziej zbliĹĽonym do twojego naturalnego koloru .
Parę miesięcy temu pofarbowałam je kremem koloryzującym, który po ok 26 myciach miał zniknąć;/ I d**a ciągle jest, a włosy mi pożółkły heh Chciałabym sie tego pozbyć z głowy;/ Moje odrosty mają ok 3 cm i nie wim co robic?
pozdrawiam a ten pajÄ…k ciÄ…gle siedzi za oknem...
CZEKAMY NA INNE OPINIE
Dzień czwarty sobie mija.
do oczyszczajÄ…ca sie
Myslalam ze sie zerzygam tak szczerze.
Hej
młodego Stuhra ( )
jeszcze pół roku temu temu bym się nad tym zastanowiła ale teraz rozsądek mam wielki
No i widzisz ĹĽe wcale nic nie daje... adwokat kraków za wszystko zaplacilam 100zl
ale z czasem już nas to nie dziwiło, bo On był naprawdę szczęśliwy w tym swoim życiu przy Kościele Po liceum , oczywiście seminarium ............ Na przykład cieszę sie, ze zaglądnęła tu Kasia bo przedstawiła nam sprawę ze swojej strony. Pamietajcie: Poza tym jakos nie potrafie sobie wyobrazic wypluwania - chyba by to zupelnie posulo atmosfere i sprawilo przykrosc osobie, która kocham. wykręcanie szyi. anonse erotyczne
jejku u mnie tez sie takie pojawiaja, obrzydlistwo. Teraz chciałabym pożyć w związku, więc nie odbierajcie nam kobietą nadzieiiiii.Może i macie rację, że kobiety za dużo wymagają, ale w przeciwieństwie to ode mnie zawsze wymagano i dlatego zostałam sama- całe szczęście nie brałam ślubu więc nie znam traumy rozwodu. Chcialabym przetrwac to ale uwierzcie nie bedzie to mozliwe w obecnej sytuacji no i przy tej pogodzie co tu mam. od stosunku minelo juz 14dni... Poza tym od dziecka lubię majstrować w paznokciach. Pewne jest to, że \mięsko\ samo nie znikinie - to po prostu trzeba wyciąć. http://film.onet.pl/N ,33369,6,0,0,galeriao.html
Jeżeli będziesz chciała o coś zapytać to na forum ajentów jest czat.
jak sadzicie dlaczego tak jest?
chodzi mi o to, ze z kranu cieknie woda dzwonisz po hydraulika, spalila sie zarowka idem elektryk w drodze..
wszystkie 6 cwiczen to jedna seria.
Raz na mnie jeden usiadl i sie poplakalam był ze mna moj facet i sie na mnie wydarł ze jestem histeryczka i robie sceny z byle czego i mi tego robala chcial strzepnąć z ubrania a ten robal wpadł wtedy do kieszeni mojego swetra i on wsadził reke zeby go wyciagnac (bo ja bylam juz gotowa sie rozebrac zeby sie go pozbyc) i ten chrabąszcz mu sie wczepił w palec tymi tłustymi łapami i go nie mógł strzepnąć długo w koncu sie udało ale mine miał wtedy nie tęgą i od tamtej pory mi juz nie krzyczy ze histeryzuje.
Pamiętaj, że galaretka musi być bez cukru.
A nawiązując do Światowego Dnia Mlodzieży, ja tu kiedyś w tygodniu szykuję się na wieczorną Mszę dla młodzieży i nagle mój brat pyta dokąd lecisz.....
brak chęci przekazania wiedzy przez prowadzącego?
Moj ulubiony film to Zoolander ale Starski i Hutch tez byl fajny.O!
Jestem dobrej myśli za dwa trzy dni powinnam mieć okres zobaczymy czy wystąpi oby nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 00:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |