Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Zagladnij jeszcze sobie tutaj.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 00:18    Temat postu: Zagladnij jeszcze sobie tutaj. Odpowiedz z cytatem

mystoryof a u jakiego lekarza byĹ‚aĹ› i w jakiej klinice w warszawie adwokat kraków Jestem dzisiaj w dobrym humorze bo szefostwo oznajmilo mi, ze po skonczeniu stazu podpisza ze mna umowe.
najbardziej zbliĹĽonym do twojego naturalnego koloru .
Parę miesięcy temu pofarbowałam je kremem koloryzującym, który po ok 26 myciach miał zniknąć;/ I d**a ciągle jest, a włosy mi pożółkły heh Chciałabym sie tego pozbyć z głowy;/ Moje odrosty mają ok 3 cm i nie wim co robic?
pozdrawiam a ten pajÄ…k ciÄ…gle siedzi za oknem...
CZEKAMY NA INNE OPINIE
Dzień czwarty sobie mija.
do oczyszczajÄ…ca sie
Myslalam ze sie zerzygam tak szczerze.
Hej
młodego Stuhra ( )
jeszcze pół roku temu temu bym się nad tym zastanowiła ale teraz rozsądek mam wielki

No i widzisz ĹĽe wcale nic nie daje... adwokat kraków za wszystko zaplacilam 100zl

ale z czasem już nas to nie dziwiło, bo On był naprawdę szczęśliwy w tym swoim życiu przy Kościele Po liceum , oczywiście seminarium ............ Na przykład cieszę sie, ze zaglądnęła tu Kasia bo przedstawiła nam sprawę ze swojej strony. Pamietajcie: Poza tym jakos nie potrafie sobie wyobrazic wypluwania - chyba by to zupelnie posulo atmosfere i sprawilo przykrosc osobie, która kocham. wykręcanie szyi. anonse erotyczne
jejku u mnie tez sie takie pojawiaja, obrzydlistwo. Teraz chciałabym pożyć w związku, więc nie odbierajcie nam kobietą nadzieiiiii.Może i macie rację, że kobiety za dużo wymagają, ale w przeciwieństwie to ode mnie zawsze wymagano i dlatego zostałam sama- całe szczęście nie brałam ślubu więc nie znam traumy rozwodu. Chcialabym przetrwac to ale uwierzcie nie bedzie to mozliwe w obecnej sytuacji no i przy tej pogodzie co tu mam. od stosunku minelo juz 14dni... Poza tym od dziecka lubię majstrować w paznokciach. Pewne jest to, że \mięsko\ samo nie znikinie - to po prostu trzeba wyciąć. http://film.onet.pl/N ,33369,6,0,0,galeriao.html
Jeżeli będziesz chciała o coś zapytać to na forum ajentów jest czat.
jak sadzicie dlaczego tak jest?
chodzi mi o to, ze z kranu cieknie woda dzwonisz po hydraulika, spalila sie zarowka idem elektryk w drodze..
wszystkie 6 cwiczen to jedna seria.
Raz na mnie jeden usiadl i sie poplakalam był ze mna moj facet i sie na mnie wydarł ze jestem histeryczka i robie sceny z byle czego i mi tego robala chcial strzepnąć z ubrania a ten robal wpadł wtedy do kieszeni mojego swetra i on wsadził reke zeby go wyciagnac (bo ja bylam juz gotowa sie rozebrac zeby sie go pozbyc) i ten chrabąszcz mu sie wczepił w palec tymi tłustymi łapami i go nie mógł strzepnąć długo w koncu sie udało ale mine miał wtedy nie tęgą i od tamtej pory mi juz nie krzyczy ze histeryzuje.
Pamiętaj, że galaretka musi być bez cukru.
A nawiązując do Światowego Dnia Mlodzieży, ja tu kiedyś w tygodniu szykuję się na wieczorną Mszę dla młodzieży i nagle mój brat pyta dokąd lecisz.....
brak chęci przekazania wiedzy przez prowadzącego?
Moj ulubiony film to Zoolander ale Starski i Hutch tez byl fajny.O!
Jestem dobrej myśli za dwa trzy dni powinnam mieć okres zobaczymy czy wystąpi oby nie.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 00:18    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: