|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 23:37 Temat postu: zawin se czubki do gory debilko to ci sie zdzierac nie beda. |
|
|
do Mlagosi-po kilku dniach diety apetyt Ci przystopuje i nie bedzie dokuczal nawet wieczorami,mnie w tej chwili-6dzien-5kg mniej-w ogole nie chce sie jesc,ochota na slodycze sama przeszla,piszcie dziewczyny jak mija dzisiejszy dzien,czy podjadacie-ja dzielnie trwam bez podjadania,buziaki ogloszenia towarzyskie skluchość w gardle i zaparcia.
Ze swojego byłego zostawiłam na pastwę losu a sama jestem szczęśliwa.
Obecnie jest zdrowy i pelen energii.On swoja najdluzsza glodowke robil 42 dniowa.Nigdy nie robil glodowek na urynie,wiec jak widac nie trzeba pic moczu zeby sie wyzwolic z chorob
Szwai w Krakowie
zgłupiałam i myślałam ze pęknę ze smiechu...!
Ja w 3 tygodniu cwiczylem stawanie na jednej nodze tylko ze przy scianie lub po prostu kolo biurka bo mozna sie obalic ...
KaĹĽdy wyglÄ…da jak jak wyglÄ…da i to nie nasza sprawa.
na pudełku pisze, że trzeba farbować włosy co 4 tygodnie bo inaczej będą odrosty 1cm.Ja odrosty miałam dopiero po 4 miesiącach ale po każdym malowaniu kolor stawał się ciemniejszy aż zrobił się czarny.
a swoja droga moze ktos wie jaka role odgrywa ciezar kola zamachowego? adwokat kraków Poza tym ciagle mi sie zaciagal o rejstopy, wlosy ubrania, masakra.
Ale wczoraj byĹ‚o ciężko. http://spot-stop.pl jako inĹĽynier i mam z tym problemy Jesli masz jakies pytania w sprawie produktow to napisz. Army of Lovers-Crucifield portal społecznościowy
jaki Mroczek ? No jak to??? Pamiętajcie o jednym odchudzanie jest przede wszystkim w głowie Miałam wszytskie palce u nóg chore. ja powiedziałam ze nie pojde na zbieg a pojde do jakiegoŚ dermatologa. nie było to kompfortowe biorąc pod uwagę świeży szew na szyi. Jak je ogarnąć?
zaleĹĽy co komu i do czego pasuje ja czasami noszÄ™, jak mam an sobie coĹ› prostego i jednokolorowego - tak, dla oĹĽywienia
no Szapolowska i Stalinska ten babochlop, a jeszcze ta no kurcze Janda
wiem, że w czasie ciąży nic się nie da z tym zrobić, ale wiedząc o chorobie, mogłabym od razu rozpocząć terapię dziecka, a tak trzeba było czekać, aż pojawiły się objawy uszkodzenia - opóźniony rozwój psychomotoryczny, padaczka
nie wiem z jakich tabekl korzystasz ale te tutaj sa niezle.
Leki przynoszÄ… ulgÄ™, ale tylko na jakiĹ› czas.
jejku, tyle przed chwila napisałam i jeden niefortunny ruch skasował wszystko!!!!!!!!!!!!!
Albo graj w lotto |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 23:37 Temat postu: |
|
|
|
|