Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

zawin se czubki do gory debilko to ci sie zdzierac nie beda.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 23:37    Temat postu: zawin se czubki do gory debilko to ci sie zdzierac nie beda. Odpowiedz z cytatem

do Mlagosi-po kilku dniach diety apetyt Ci przystopuje i nie bedzie dokuczal nawet wieczorami,mnie w tej chwili-6dzien-5kg mniej-w ogole nie chce sie jesc,ochota na slodycze sama przeszla,piszcie dziewczyny jak mija dzisiejszy dzien,czy podjadacie-ja dzielnie trwam bez podjadania,buziaki ogloszenia towarzyskie skluchość w gardle i zaparcia.
Ze swojego byłego zostawiłam na pastwę losu a sama jestem szczęśliwa.
Obecnie jest zdrowy i pelen energii.On swoja najdluzsza glodowke robil 42 dniowa.Nigdy nie robil glodowek na urynie,wiec jak widac nie trzeba pic moczu zeby sie wyzwolic z chorob
Szwai w Krakowie
zgłupiałam i myślałam ze pęknę ze smiechu...!
Ja w 3 tygodniu cwiczylem stawanie na jednej nodze tylko ze przy scianie lub po prostu kolo biurka bo mozna sie obalic ...
KaĹĽdy wyglÄ…da jak jak wyglÄ…da i to nie nasza sprawa.
na pudełku pisze, że trzeba farbować włosy co 4 tygodnie bo inaczej będą odrosty 1cm.Ja odrosty miałam dopiero po 4 miesiącach ale po każdym malowaniu kolor stawał się ciemniejszy aż zrobił się czarny.

a swoja droga moze ktos wie jaka role odgrywa ciezar kola zamachowego? adwokat kraków Poza tym ciagle mi sie zaciagal o rejstopy, wlosy ubrania, masakra.

Ale wczoraj byĹ‚o ciężko. http://spot-stop.pl jako inĹĽynier i mam z tym problemy Jesli masz jakies pytania w sprawie produktow to napisz. Army of Lovers-Crucifield portal społecznościowy
jaki Mroczek ? No jak to??? Pamiętajcie o jednym odchudzanie jest przede wszystkim w głowie Miałam wszytskie palce u nóg chore. ja powiedziałam ze nie pojde na zbieg a pojde do jakiegoŚ dermatologa. nie było to kompfortowe biorąc pod uwagę świeży szew na szyi. Jak je ogarnąć?
zaleĹĽy co komu i do czego pasuje ja czasami noszÄ™, jak mam an sobie coĹ› prostego i jednokolorowego - tak, dla oĹĽywienia
no Szapolowska i Stalinska ten babochlop, a jeszcze ta no kurcze Janda
wiem, że w czasie ciąży nic się nie da z tym zrobić, ale wiedząc o chorobie, mogłabym od razu rozpocząć terapię dziecka, a tak trzeba było czekać, aż pojawiły się objawy uszkodzenia - opóźniony rozwój psychomotoryczny, padaczka
nie wiem z jakich tabekl korzystasz ale te tutaj sa niezle.
Leki przynoszÄ… ulgÄ™, ale tylko na jakiĹ› czas.
jejku, tyle przed chwila napisałam i jeden niefortunny ruch skasował wszystko!!!!!!!!!!!!!
Albo graj w lotto
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 23:37    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: