Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Raree

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 21:47    Temat postu: Raree Odpowiedz z cytatem

Elvis Presley - Tutti frutti sex anonse ja się myłam jeszcze tego samego dnia i normalnie używałam żelu pod prysznic i nie omijałam pępka bo jakoś minie nie przekonuje ta łupinka...
W zwiazku z tym powinnam cwiczyc na wysokim obciazeniu czy raczej na niskim?
Witam wszystkich
W Mi Momento mają tanie, akurat trwa kampania, jeszcze chyba ze 4 dni, różne modele, kolory i rozmiary, prawie 50% taniej.
525, jakoś mało...
Zdrętwiły mi dwa najmniejsze palce ( mały i serdeczny) u lewej ręki i ten tan utrzymywał się ok 15min, następnie zaczęło utępować i odzykiwałam powoli czucie w połowie mojej dłoni.
Nie sprawial bolu ale wielki strach.
To z ksiazki Oczyszczanie Organizmu- Malachowa
Teraz jeszcze doczytalam w jakim stanie jest Twoj organizm (wlosy, paznokcie) ,no normalnie rece opadaja.
Aktualnie rozwaĹźam kwas hialuronowy.
komuś po coś zostanie.

Idę pospać, bo oczy mi się zamykają. anonse erotyczne Postaram się więc wyjaśnić kilka kwestii.

Wiem, że trwa to już od kilku lat, próbowałam z nim rozmawiać , ale nigdy do niczego się nie przyznał, wręcz obwiniał mnie, że mam chorą wyobraźnię i coś sobie ubzdurałam. Przeciętny seks trwa od 1 h do 48 h, a w skrajnych przypadkach nawet do miesiąca, ale takich przypadków nie ma wiele. A JESZCZE JEDNO..UŻYWAŁAM TEŻ WAX'U- SWEGO CZASU .. nie rób tego Więc się nie poparzymy A te majteczki uważam za super udogodnienie. anonse erotyczne
Mam 105 kg przytyłam ponad 30kg w ciągu 9 miesiecy choroba tarczycy i wylew mnie unieruchomiły zawodowo .Teraz koniec kilogramy musza znknac .Na diecie jestem tydzien choc z tego co widze wiele bledow robilam np: Drugie śniadanie: Wygotowała igłę i kolczyk i przebiła... uczę się w gdańsku, a jak wspominali przedmówcy - mały tu wybór. A tak w ogole to tez ogromnie sie ciesze, ze tu jestescie, bo tak naprawde to nawet bliskim osobom trudno jest czasem zrozumiec charakter naszych trudnosci i zmartwien. czy mógłby mi ktoś pomóc?! zdarza się, ze kręcnie ma swoje konsekwencje, ale już po fakcie, w zależności w któym miejscu jest naciecie kości, u mnie powodowało to ból kolana, ale ogólnie cały moj przypadek jest inny i ogólnie mam problemy z kolanem, bo nastapiło u mnie lekkie podkurczenie co powoduje swoje konsekwencje również,..
Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
Witam
Jak z waszą L.
dziekuje dziewczynki dawno tutaj nie zagladalam...jeszcze nie zdecydowalam czy wezme ten depilator czy nie....a aparat mi sie popsul:/wiec cos mi sie wydaje ze kupie tam nowy
przez 4 dni po1/4 tabl.
byłabym bardzo wdzięczna gdybyś mi pomogła bo mam kilka pytań.
Ukrainki przedstawiaja sie czesto jako Polki i psuja nam tym opinie.
Nigdzie Was nie widać.
Życie składa się z drobnych przyjemnośći, a szczęście z niewielkich osiągnięć.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 21:47    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: