|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 20:24 Temat postu: Coz przyznam, ze musialam sie tu nieco doksztalcic ale warto |
|
|
Por adwokat kraków Czy czymĹ smarujecie to miejsce? I chcialby to robic dwa razy na miesiac....Przykre!
no ale wkoĹcu przekonaĹam ich przekuwanie trwaĹo 3 min.
SzczupĹa blondynka o nieprzeciÄtnych zdolnoĹciach fryzjerskich ?
Dodatkowo, dokladnie nie pamiÄtam, ale w domach prywatnie maja swoje spotkamia, w mÄskim gronie, przy obiedzie podobie, ( choÄ tam tego nie zaobserwowalam), duĹźÄ
role i gĹĂłwnie zdanie ma u nich matka, potem bratowe, a dopiero na koĹcu Ĺźona, ktĂłra dopiero po jakims czasie zaczyna odgrywaÄ bardziej istotna rolÄ.
I nie jest taka brzydka !!!
na poczatky stosowalam na rope masc ichtiolowa ale nic nie pomogla...rivanol i moczenie w wodzie z mydlem to juz w ogole bylo tylko gorzej, teraz stosuje masc z antybiotykiem tribiotic i niby sie nie pogarsza ale lepiej tez nie jest tragedia ogolnie!!
akim jest SIBUTRAMINA !!! adwokat kraków cholera a ja nie polecam Profesjonalnego Studia Urody na Karmelickiej.ZajmowaĹ siÄ mnÄ
taki mÄĹźczyzna (nie pamiÄtam imienia),dobraĹ mi kolor-ale niestety nie wyszedĹ taki jak powinien (chociaz zapewnial mnie ze swietny) .mam rudawy odcieĹ wĹosĂłw a chciaĹam tylko rozjaĹniÄ je.ZapĹaciĹam kupe kasy (280) i juĹź wiÄcej tam nie pĂłjde.Wybieram siÄ teraz do AK.KK Studio na Garbarska.Oby tam poszlo lepiej
Lepiej jest mieÄ kilka droĹźszych ciuchĂłw dobrej jakoĹci niĹź caĹÄ
gĂłrÄ szmat Pozdrawiam napisz. Gdy okazaĹo siÄ Ĺźe z krÄgosĹupem wszystko w porzÄ
dku, znajoma mojej mamy lekarka wysĹaĹa jÄ
na RM. Ostatnio boli mnie prawe Ĺźebro, albo nie wiem co ale po prawej stronie. W dniu operacji Ĺyka siÄ tabletkÄ, ktĂłra sprawia, Ĺźe czujesz siÄ rozluĹşniona i wesoĹa jak po duĹźym koniaku i jest Ci naprawdÄ wszystko jedno. seks oferty
Z dnia na dzieĹ jest ogromna poprawa. A za was trzymam kciuki obrady sejmu to czarne komedie, nie kazdy preferuje I tak dalej... dodatkowo kupilam folie zeby nie zabrudzila stolika. mowie tu o jego uczciwosci w wykonywaniu zawodu. mnie Agati
OsobiĹcie polecam Salon Regina obok Altusa.
POPROSZÄ DOWODY NA TO.
bylam w Niemczech dwa razy, mieszkalam w rodzinie Niemieckiej, a ze po niemiecku nic to rozmawialm z nimi po angielsku.
Pozdr.
Zalewa mnie zimny pot i robi mi siÄ sĹabo.
chyba chcialas napisac niebezpieczne?
pozdro;* juz mnie nie ma.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 20:24 Temat postu: |
|
|
|