| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marekexp

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 16:27 Temat postu: Jasełka 2009 |
|
|
| Co myślicie o tegorocznych jasełkach? Jako uczeń 1b i Józef jestem ciekaw jak wypadliśmy ;). Z tego co zauważyłem bardzo spodobał wam się pomysł z tańczącymi mikołajami :D. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 16:27 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chodofca_pasorzytuf

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 18:31 Temat postu: brrr..było bardzo mroźnie a zarazem gorąco =D |
|
|
Więcej takich występów w Curie podczas akademii:)Widać było,że świetnie się bawicie,dlatego publicznośc była zadowolona:)  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gruszka z nieba.
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 20:01 Temat postu: |
|
|
SUPER! Błagam zajmijcie się też następną akademią... xD
A Mikołaje to ogólnie był świetny pomysł. ;P
Najbardziej podobał mi się ten jumpstyle. xD _________________ Idę i myślę, że nie wiem co myśleć... O,- |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marekexp

|
Wysłany: Wto Gru 22, 2009 20:21 Temat postu: |
|
|
Nie sądzę, żeby ktoś miał coś przeciwko...ah te próby w czasie lekcji .
Naprawdę fajnie, że się podobało . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luksus
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 19:00 Temat postu: |
|
|
| Ja bym tego nie nazwał jasełkami tylko świątecznym przedstawieniem. Osobiście nie widziałem, gdyż nie chciało mi się wychodzić z klasy. Mając polski w sali obok auli, myślałem co to za muzyka. Słyszałem od koleżanek i kolegów, że bardzo im się podobało. Z ich relacji wywnioskowałem, że nie były to tradycyjne jasełka. Na pewno było to coś innego, co z pewnością przyciągnęło uczniów na aulę, za co Wam chwała. Myślę, że w tych "jasełkach" nie maczał palców żaden z księży. Mam rację? Nie będę oceniał jak to wyglądało, ale jeszcze raz gratuluję tłumów na auli, co się rzadko zdarza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dominik

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 13:59 Temat postu: |
|
|
| Dla mnie bomba. Genialny pomysł, więcej takich "świąt" bo takie sztywne akademie to nuda. A tak to przynajmniej się trochę pośmialiśmy^^ Kto układał "choreografie"? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Miron
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 23:40 Temat postu: |
|
|
Jak to ogladalem po raz tysieczny poprzez proby to zaczynalo mi sie nudzic ale ogolnie pewnie ogolowi spoleczenstwa sie spodobalo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BRum91

|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 19:22 Temat postu: |
|
|
hahah...forum sie rozkręca...szkoda że tak późno xD...to jest chyba trzecie podejście ;)
jasełka jak najbardziej na tak :D:D
a selekcja przy rejestracji (first question) mnie rozwaliła xDxD to było dobre :) _________________ U gotta live ur life...Go for Yours! ;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 19:22 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |