Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Chciałam sobie powiekszyć usta na stałe aquamidem ale po

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 15:29    Temat postu: ChciaĹ‚am sobie powiekszyć usta na staĹ‚e aquamidem ale po Odpowiedz z cytatem

Obie metody leczenia są szybkie i skuteczne, zarówno operacja jak głodówka wymagają wyrzeczeń i cierpień oraz przetrzymania pewnego stresu. anonse erotyczne Matko Boska ,co za nazwa :/ z jakiej jesteś wioski?:/
podajÄ™ mĂłj e-mail:
http://www.orchowo.pl/rada_kobiet/kgw_slowiko wo/galeria/da40.jpg
a skoro juz tak debilnei gadamy to ile masz lat?
rozumiem jak się czujesz, mnie towarzyszą takie same uczucia, choc chyba przepełnia mnie jeszcze radośc na wieść o tym, ze wyrok juz zapadł- nie wiem jaki?
WierzÄ™ w jego kompetencje i ufam.
Ale jak wiadomo w czasie kolędowania u nich nigdy nic nie wiadomo !!!!!
aha.
krzyk!

jezeli mi nie wierzysz poczytaj o metodach mechanicznych zwalczania cellulitu. seks oferty W programie:

aha i chciaĹ‚am dodać,ze od dziĹ› miksuje zupke bo w takiej postaci jest ona faktycznie bardziej zjadliwa Tak Sforo, zgadzam siÄ™ z kaĹĽdym sĹ‚owem. JeĹĽeli w Ĺ›wiecie uczuć wyrzekasz siÄ™ czegoĹ› — to zrastasz siÄ™ z tym na zawsze. No i tu sie pojawial problem, kochalismy sie czasem nawet po 3 godziny, dochodzila po 4 razy, staralem sie jak moglem, 1,5 godzinki bzykania, pozniej troche jezyczkiem, pozniej znow bzykanie, ale jak juz nie mialem sily i jej to naprzyklad powiedzialem to coz, kladla sie obok i dobranoc. igM - dodatni , niestety wartosci nie podano. seks ogłoszenia
witam...jestem przyszłą mamą...coś mi sie tak zdaje...tzn nie mam juz 2 tyg @, niedawno zrobilam sobie testy-juz po jednej minucie wyszly mi II kreseczki(test pozytywny) odczekalam 5 min tak jak na instrukcji i nadal 2 kreseczki...strasznie sie boje bo boli mnie brzuch tak na dole...bol zdarza sie pare razy dziennie, nie boli mnie non stop ale jak juz zaboli to zwijam sie z bólu ...zapisalam sie na wizyte do ginekologa ale to jeszcze 2 tyg zostalo do wizyty...jest jeszcze jeden problem-pale papierosy...teraz gdy zrobilam testy ograniczam sie(2-3 papierosy dziennie)w porownaniu przed wykonaniem testu-paczka dziennie...czy moze sie cos stac z bobaskiem??staram sie palic jak najmniej ale czy zuce to niewiem....pozdrawiam wszystkie mlode mamusie:* spotkalam sie tylko.z atakiem chyba zostałam tu sama trudno bede pisac dalej , moze ktos bedzie chcial dolączyc do mnie. czy ktos moglby mi polecic dobrego chirurga lub poradnie w Poznaniu ktora mi to zrobi na ubezpieczenie? Deszcz popłynoł jak ( ...) i zaczełam cie kochać Drętwienie rąk może być z powodu cieśni nadgarstka - idź do ortopedy, zrob na miescie elektromiografię (EMG), niestety w wawie wszedzie jest to płatne. A i czy sa tu jakies dziewczyny ktore robily noski u dr Osucha?
Jeśli chodzi o studio prestige w Warszawie to ja polecam u nich najbardziej masaże.Mają przygotowane profesjonalnie kobitki do tego.
tak czyści i spokojni jakby śnieg się zaczął
Również jestem posiadaczką kręciołków.
Żyd i Niemka?
Czy TYLKO na alko zasługujemy?
Witam!
ĹĽenada.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 15:29    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: