Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

No, ale obgadujac dzisiejsze, to ruda super wygladala, pie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 12:06    Temat postu: No, ale obgadujac dzisiejsze, to ruda super wygladala, pie Odpowiedz z cytatem

kwasnieska tez nie umie tanczyc , tak samo jak dancewicz!!! portal społecznościowy pozniej japonki czy sandalki i takie paskudztwo Powiadam Wam-polecam i wiecie co ..
Rozluźniamy brzuch, oddychamy przez usta i po około minucie jest po wszystkim.
W ten sposób powstała PIĘKNA poezja i super pamiątka
Żeby oceniać po imieniu?
Witam
Jestem pewna że kilka cm Ci ubędzie
Wyszedł śliczny perłowy blądzik.Teraz znów mam jasny złocisty brązik z loreala bo w nim jednak najlepiej wyglądam A do czego zmierzam....jeśli mi się udało otrzymać bląd po pofarbowaniu tej marchewki po użyciu rozjaśniacza to Tobie też się uda na te rudawe włoski położyć jakiś ładny brązik życzę powodzenia :>
Poczekałam chwile i przyjeła mnie jakaś taka dziewczyna (na oko ze 20 lat) i umyła mi włosy, wszystko było spoko..
no moze to nie jest \'wokal\' co kobieta tam cosik mowi...

witam wsyztskich czytalam wasze opinie.moj pierwszy raz u ginekologa byl na poczatku straszny pierwszy raz poszlam do neigo w wieku 21lat nie chodzilam wczensije bo nei bylo potzreby dobrze sie czulam al ekiedy dostalam atak jakby jajnika moj facet sie przestarszyl i poszedl ze mna do ginekologa to byl;y jaja poszlam do faceta- weszlam jak zobaczylam ten fotel to koneic ale nie badal mnie przepytal bylam w szoku ale otworzylam sie u neigo na tej peirwszej wizycie. portal społecznościowy Pozdrawiam

To nie byl tyci pajaczek tyko taki okazaly moze nie gigant ale i tak spanikowalam. - trzymajcie rece na wysokosci barkow, ) logiczne wiec ze po jej wyplukaniu kilogramy te nam ubeda. niestety nerwica daje podobne objawy... Moj kolega jest od 12 lat wegetarianinem i przed kazda glodowka i w jej trakcie robi lewatywy ,a zanim zacznie glodowke tak samo sie przygotowuje jak kazdy inny robiac tydzien na surowkach( owoce i duzo surowek z marchwi i kapusty). adwokat kraków
pozdrawiam!! ja skończyłam dzisiaj dzień, ale efektów nie widac. skoncze pierwsza faze to dopiero nastepna czy moga sie nakladac Odpisz proszę. Proste bo u mnie jest tak samo. o londynku zapomnij, chyba ze chcesz zeby ktos cie wykiwal, a w lipcu,, hmm,, ja mowie biegle po angielsku, ale bez doswiadczenia nie licz na prace,, a w lipcu,,to dopiero bedzie sajgon, ja sama jestem teraz w Polsce na urlopie, wylatuje 12 czerwca i tak się złożylo ze przez moj wyjazd zostalam bez pracy, sama się martwie czy znajde co kolwiek
bursztynkowa--> nie, prawnikiem nie jestem, ale potrzebowlam ten kurs zeby sie przekwalifikowac bo skonczylam filologie romanska we Wroclawiu a tu we francji z francuskim nigdzie nie popracujesz
Czy to niemoĹźliwe?
często myslałam, ze w tej gdzie aktualniej jest tak źle, że już gdzie indziej tak byc nie moze.
wedlug mnie najtrudniejszym etapem bedzie ten pierwszy tzn.
NIE!!!
Michał Wiśniewski (sic!
u mnie 10 dni po zapłodnieniu robiony popołudniu wyszedł dodatni.
dla mnie imie nikola czy oliwia to szczyt glupoty.poprostu jakies niedowartosciowanie rodzicow nakazuje dawac takie i miona dzieciom.wiocha jak sie patrzy.
No tak tu akurat masz rację...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 12:06    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: