|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 12:06 Temat postu: No, ale obgadujac dzisiejsze, to ruda super wygladala, pie |
|
|
kwasnieska tez nie umie tanczyc , tak samo jak dancewicz!!! portal społecznościowy pozniej japonki czy sandalki i takie paskudztwo Powiadam Wam-polecam i wiecie co ..
RozluĹşniamy brzuch, oddychamy przez usta i po okoĹo minucie jest po wszystkim.
W ten sposĂłb powstaĹa PIÄKNA poezja i super pamiÄ
tka
Ĺťeby oceniaÄ po imieniu?
Witam
Jestem pewna Ĺźe kilka cm Ci ubÄdzie
WyszedĹ Ĺliczny perĹowy blÄ
dzik.Teraz znĂłw mam jasny zĹocisty brÄ
zik z loreala bo w nim jednak najlepiej wyglÄ
dam A do czego zmierzam....jeĹli mi siÄ udaĹo otrzymaÄ blÄ
d po pofarbowaniu tej marchewki po uĹźyciu rozjaĹniacza to Tobie teĹź siÄ uda na te rudawe wĹoski poĹoĹźyÄ jakiĹ Ĺadny brÄ
zik ĹźyczÄ powodzenia :>
PoczekaĹam chwile i przyjeĹa mnie jakaĹ taka dziewczyna (na oko ze 20 lat) i umyĹa mi wĹosy, wszystko byĹo spoko..
no moze to nie jest \'wokal\' co kobieta tam cosik mowi...
witam wsyztskich czytalam wasze opinie.moj pierwszy raz u ginekologa byl na poczatku straszny pierwszy raz poszlam do neigo w wieku 21lat nie chodzilam wczensije bo nei bylo potzreby dobrze sie czulam al ekiedy dostalam atak jakby jajnika moj facet sie przestarszyl i poszedl ze mna do ginekologa to byl;y jaja poszlam do faceta- weszlam jak zobaczylam ten fotel to koneic ale nie badal mnie przepytal bylam w szoku ale otworzylam sie u neigo na tej peirwszej wizycie. portal społecznościowy Pozdrawiam
To nie byl tyci pajaczek tyko taki okazaly moze nie gigant ale i tak spanikowalam. - trzymajcie rece na wysokosci barkow, ) logiczne wiec ze po jej wyplukaniu kilogramy te nam ubeda. niestety nerwica daje podobne objawy... Moj kolega jest od 12 lat wegetarianinem i przed kazda glodowka i w jej trakcie robi lewatywy ,a zanim zacznie glodowke tak samo sie przygotowuje jak kazdy inny robiac tydzien na surowkach( owoce i duzo surowek z marchwi i kapusty). adwokat kraków
pozdrawiam!! ja skoĹczyĹam dzisiaj dzieĹ, ale efektĂłw nie widac. skoncze pierwsza faze to dopiero nastepna czy moga sie nakladac Odpisz proszÄ. Proste bo u mnie jest tak samo. o londynku zapomnij, chyba ze chcesz zeby ktos cie wykiwal, a w lipcu,, hmm,, ja mowie biegle po angielsku, ale bez doswiadczenia nie licz na prace,, a w lipcu,,to dopiero bedzie sajgon, ja sama jestem teraz w Polsce na urlopie, wylatuje 12 czerwca i tak siÄ zĹoĹźylo ze przez moj wyjazd zostalam bez pracy, sama siÄ martwie czy znajde co kolwiek
bursztynkowa--> nie, prawnikiem nie jestem, ale potrzebowlam ten kurs zeby sie przekwalifikowac bo skonczylam filologie romanska we Wroclawiu a tu we francji z francuskim nigdzie nie popracujesz
Czy to niemoĹźliwe?
czÄsto myslaĹam, ze w tej gdzie aktualniej jest tak Ĺşle, Ĺźe juĹź gdzie indziej tak byc nie moze.
wedlug mnie najtrudniejszym etapem bedzie ten pierwszy tzn.
NIE!!!
MichaĹ WiĹniewski (sic!
u mnie 10 dni po zapĹodnieniu robiony popoĹudniu wyszedĹ dodatni.
dla mnie imie nikola czy oliwia to szczyt glupoty.poprostu jakies niedowartosciowanie rodzicow nakazuje dawac takie i miona dzieciom.wiocha jak sie patrzy.
No tak tu akurat masz racjÄ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 12:06 Temat postu: |
|
|
|
|