Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Przykro mi nie wiem co Ci jeszcze poradzić.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 10:12    Temat postu: Przykro mi nie wiem co Ci jeszcze poradzić. Odpowiedz z cytatem

[01.06] 15:00 ewcia_ju sex anonse Przed wlozeniem koncowki smaruje pupe i koncowke irygatora oliwka.
kupie ?!(nic oryginalnego ale jak działa)
- metabolizm się zwiększy
Zawsze bałam sie isc do chirurga na ściagniecie paznokcia, A wiecie przez co ?
i trzeba bedzie zdjÄ…c kurtki , bluzy itp....
Zawsze możesz powiedzieć że jest źle z Tobą i zostaniesz jeszcze dobę.
Jak u Ciebie?
No nieźle może powiesz jak sprawdziłeś moje IP prostaku??

Otoz, jestem wspolwlascicielka firmy, gdzie owszem panie sprzataja, ale w fartuszkach. portal społecznościowy To tak jak z Ĺ‚uszczycÄ…, zdajesz sie tego nie rozumieć, ale tak wiekszość ma, na hasĹ‚o trÄ…dzik wywoĹ‚uja obraz w gĹ‚owie kobiety z 3 krostkami na krzyĹĽ.

No wlasnie...pospieszylam sie Ja pisalam o podrozy za ocean. Chcialabym oczyscic sobie twarz a i czasem brewki doprowadzic do ladu, ale boje sie, po pierwsze ze zaplace jak za zboze, po drugie, ze moge wyjsc stamtad z rykiem Od 6 lat mieszkam w Irlandii. Kto się zgodzi ze mną ? Przed świętami było już nawet 64,5 ale teraz 67 seks oferty
Witam wszystkie panie i mam pytanko,łykam meridie od 43 dni,przez pierwszy miesiąc musiałam się zmuszać do jedzenia ale teraz zauważyłam wzmożony apetyt jakby przestała działać,nie wiem czy powinnam brać jom dalej czy zrobić sobie przerwe. niewiem czy poczekać czy iść do niej Poprosze o wasze propozycje mleczny =swietny polecam cena 65zł ACTIV A co , myslałaś , że te wszystkie gwiazdy to tak pieknie same z siebie wyglądają ? potrzebne sa akty urodzenia obu partnerow, plus ewentualne zaswiadczenia o rozwodzie jesli takowy byl... Nie polecam Orinexu lub nasen ...ja po tym spie i to dobrze nie wybudzam sie w nocy ani bardzo wczesnie rano ale za to nim zasne to gdam takie bzduryyyyyyy .Najgorsze ze tego nie pamietam.Rano sie budze ,dobrze czuje ale moj partner opowiada o czym zesmy przed snem gawedzili.Jest mi wstyd i nie podejzewała bym siebie nigdy o takie rzeczy.Moze ktos reaguj inaczej ?
18.
Jak udaje Ci się hamować????
wawawa-> to fajnie, ja w sumie sie cały czas zastanawiam czy wyjechać , mam mieszane uczucia...
Bluzka z dekoltem, czy mało ekstrawagancka???
trzymajcie sie.
- kubek, talerzyk
Czeste infekcje bakteryjne i grzybicze konczace sie zapaleniem krtani leczone antybiotykami i antymykotykami
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 10:12    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: