|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:56 Temat postu: jak odchudzanko? |
|
|
jestem strszna panikara. ogloszenia towarzyskie serialowe rodzenstwo na wspolnej...monika i grzesiu
gdybym mogla, zaszalalabym tak jeszcze raz
Oprocz Wloszek duzo jest tez dziewczyn z innych krajow (polek niestety w mej okolicy nie ma) wiec na szczescie nie czuje sie obco - jak gdzies wychodze zawsze znajdzie sie ktos z kim pogadac.
mam MOCZYÄ W GORÄCEJ WODZIE ZMIESZANEJ Z POSZATKOWANYM KAWAĹKIEM SZAREGO MYDĹA, WLAÄ DO TEGO TROCHÄ LEKU O NAZWIE \Rivanol\ (bez recepty) 2-3 RAZY DZIENNIE.
Ostatnie kilka dni jadĹam gĹownie owoce i saĹatki.
DziÄki!
I wtedy siÄ zaczÄĹo.
podnoszÄ bo temat mnie teĹź interesuje
mĂłgĹbym wiÄcej tak, ale po co.... seks oferty SÄ
dzÄ jednak, Ĺźe do takiego typu lekĂłw trzeba przyzwyczaiÄ organizm np mniejszÄ
dawkÄ
.
Mariah Carey - Without You mirro bardzo Ci dziÄkujÄ, nikt tak nie doradzi jak ktoĹ kto przeĹźyĹ to sam (ale mi wyszĹo, prawie jak w piosence ). czesc ba.samam rozgladam sie za facetem zycia . Wczoraj kupiĹam aromat waniliowy. SSanie w zoladku jest najnormalniejszym i prawidlowym objawem kiedy zaprzestaniecie jesc .Nie ma zadnego zwiazku z paleniem papierosow. seks ogłoszenia
ja dzisiaj lezalam 2h na sloncu, troche mi buzka nabrala kolorow (dodam ze przez cala zime chodzilam raz na 2 tyg na 10 min na solarium wiec moja skora jest troche przyzwyczajona choc mam jasna karnacje) jak wyglada PRACA PRZEDSTAWCIELA HANDLOWEGO w ZYWCU Jedyne co wiem to teledysk byĹ animowany taki komputerowy coĹ takiego, jakieĹ roboty moĹźe nie wiem ;d lata 90 moĹźe 2000, zawsze ĹmigaĹo sie z tym na walkmanie kojarzy moĹźe ktoĹ coĹ ? SÄ
chwilami wrÄcz bezczelni. Mosca napisz proszÄ gdzie robiĹaĹ ten zabieg i ile to kosztuje. RzeczywiĹcie ta tematyka to tak naprawdÄ morze..... gwiazdÄ
jest np.Sophia Loren Tylko on jest na tyle mÄ
dra ze nigdy sobie nie przekĹuĹa pÄpka.Polskie aktorki dzisiejsze to popĹucyzny!
Jedyne co mi sie poprawiĹo to moja kondycja.
To proste, gdy pĹywasz pracuje caĹe ciaĹo,a najwiÄcej krÄgosĹup odblokowaĹo sie wszystko i nie mam juĹź Ĺźadnych uciskĂłw!!!!!!!!
prawi komplementy,odwiedzam go czasem na kawkÄ,Ĺźyczenia ĹwiÄ
teczne i imieninowe sobie skĹadamy,nic wiecej.
Co do cytowanego przez Ciebie Neemi artykuĹu dot.
ZginÄ
Ĺ nagle i mlodo.
ktos moze pomoc?
I tak oto reczniki staly sie tematem do dyskusji.Bravo!Nie ma jak przewaga formy nad trescia!Zycze wszystkim debilom, siedzacym na tym topiku duzo szczescie w zyciu.
Ja na szczescie bylam tam od maja do wrzesnia, wiec przezylam po kolei wiosne, lato i jesien (reszta roku to zima).
Okres wĹaĹnie mi siÄ skoĹczyĹ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:56 Temat postu: |
|
|
|
|