Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

po prostu zrozum Ĺźe ja nie chce Ĺşle ...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 06:08    Temat postu: po prostu zrozum Ĺźe ja nie chce Ĺşle ... Odpowiedz z cytatem

Czwartek, Polsat ok 20:15 seks oferty Tak było w moim przypadku. Mutanex, naprawdę moje życie przydałoby się spisać w opowieść hihihihi Jestem ciekawa, czy on skoro się tyle uczył chciałby sprzątaczem zostać buuuhahhahaha.
jeszce mam 2 pytania:
Pozdrawiam Dziewczynki
do nowicjuszka303030:
po operacji minimum miesiąc jesteś na zwolnieniu.
ale za to daje efekty.
rejestracja na oddz.CMN --(32) 278 99 34
Zawsze więcej ludzi chce pracować niż jest pracodawców.

interesuje mnie z jakiego poziomu wy startujecie/ startowałyście i po ilu m-cach udało się wam \zrzucić\ tą prl. seks oferty to 2028125

A właśnie, że nie!!! ja stwierdzam iz adrietta robi przemeblowanie, stokrotka jednak wyjezdza to moze teraz ktoras upiecze jakies pyszne ciasto? Witam Ja poszłam do ginekologa tydzien temu z powodu nieregularnych miesiaczek, okazało się że mam torbiel na prwaym jajniku ok 29mm.Przepisała mi apni doktor novynette, nie przejmowalam sie tym ,aż do tego moemntu co przeczytałam tutaj...Niby to nieiwielkie w porównaniu do tych o których tu niektóre dziewczyny piszą, ale itak się boję Za miesiąc mam kontrolne badanie.Mam nadzieję że bedzie ok i trzymam tez kciuki za Was.Trzeba myslec pozytywnie to zawsze pomaga Jeśli chcesz sobie tylko zrobic diete ...to co innego ,ale wtedy nie mówimy o oczyszczaniu tylko o diecie. Na płaski brzuch zastosuj ćwiczenia z hula hop. anonse erotyczne
DO FANKI GŁODÓWEK Ból nie doopisania! ?? masz racje Asik, trzeba sie troche zastanowic przy wyborze a nie po... świętokrzyskie aaaaaaaa.. dziękuję za odpowiedź.
Witam,
Podobno tam jest fajna fryzjerka która ma wizje artystyczne dotyczące fryzur ( fajnie obcina ) !!!
Do kąpieli użyj np.
Ale tez pewnie musialabys przejsc serie zabiegow.
czyli ok.
nie no BIAŁE SPODNIE SIOOOOO!!!!!!!!!!!!
i dosłownie po pierwszej tabletce przypomniało mi sie co to za świństwo jest.
na pewno usg jest bardzo dobrym badaniem do wykrycia torbieli.
Akryl jest wytrzymały, żel także w zależności od płytki paznokcia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 06:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: