Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

do gołdiego z gumisiów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 04:28    Temat postu: do gołdiego z gumisiĂłw Odpowiedz z cytatem

ich posunięć. seks oferty Jesienna mamo coś mi się wydaje że Ty już leżakujesz w klinice a może masz już swojego Kubusia przy sobie??? ja to robie tak ale mi nie wychodzi:
a co najwazniejsze trzeba sie oddac w rece fryzjera profesjonalisty !
Czy wierzyć lekarzowi że gorzej nie będzie, że będzie tylko słabiej widzieć na to oko, czy może pojawić się też coś w zdrowym oku...
witam.
Napisz w jakim regionie bedziesz pracował to coś więcej się dowiesz o klimacie itd
Powiedz jakie badania kazał Ci zrobić lekarz?
Troszkę jest ciężko tuż i klika dni po.
Przyszłość — to coś, co staje się w nas dziś
do heneczka123456
Mam do sprzedania buty sportowe męskie REEBOK'a rozmiar 47

Jestem jeszcze w trakcie upiekszania, choc tych kilka donic za wiele nie zmieni Powinnam zakasac rekawy mojemu K. seks ogłoszenia Ty czym sie zajmujesz ??

http://modauroda.mojeforum.net/index.php .... moze cos z wedla? Mój kochany ginekolog od razu się wykpił i wlepił skierowanie do szpitala,celem wykonania operacji (bo jak twierdził innej opcji nie ma). Torbiel zniknęla(ale zaznaczam byla malutka).Teraz jednak po upływie kilku miesiecy podejrzewam ze znów sie robi poniewaz zaczynam miec duze problemy z cerą(tak jak zreszta poprzednio).Z tymi cystami jest tak niestety ze jak sie zcaynają robić(jak ktos ma takie ,, skłonnosci,, to bedą sie pojawiac juz do końca czynnosci jajników.Pozdrawiam. seks ofertyv
skoro w Szwecji czyta się ho ok em to u nas z powodzeniem można ha i em Zapominacie chyba jednak o tym ,że KAŻDA DIETA bez względu na jej rodzaj is posób żywienia STANOWI ZAGROŻENIE DLA ZDROWIA -poza dietą MAŁA MICHA MAŁA ŁYCHA+SPORT !!! czarna każdy kto tutaj pisze źle czuje się we własnej skórze, jedni mają ogromną walkę przed sobą inni trochę mniej muszą się pomęczyć, Naszym wspólnym celem tak mi się wydaje jest dzielenie się osiągami, róznego rodzaju radami jak ćiwczyć jaki sprzęt jest dobry, którego raczej się wystrzegać a nie licytowanie się kto jest grubszy!!!!!!!!!!!!1 po pierwsze- zauwazylam ze duzo osob tutaj myli turkow z arabami i kurdami. Mhm wy tez miałyście takie problemy z osiągnięciem orgazmu? Glen Madeiros
[url=http://www.1cpg20.fora.pl/propozycje,1/i-to-ma-byc-profesjonalizm,830.html#1656]I TO MA BYC PROFESJONALIZM.

Daj znac jak paluszki!!
No a później cięcie Wyszło naprawdę extra, włoski zostały tak obcięte aby miały tendencje do podkręcania się do środka...Następnym razem napewno wybiorę się w to samo miejsce.
JA TEŻ DZIŚ ZACZYNAM !!!!!!
Zaczełam ćwiczyć.
ale te stasie , franki...
Hamster----> a wiec my Polki...
Piszcie co o tym sadzicie, pozdrawiam
Rewelacyjny!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 04:28    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: