Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Najlepszym rozwiązaniem - złoty środek moim zdaniem- jest

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 03:34    Temat postu: Najlepszym rozwiÄ…zaniem - zĹ‚oty Ĺ›rodek moim zdaniem- jest Odpowiedz z cytatem

Powiesz automatycznie- tak oczywiście i już jesteś niewiarygodny (wycieraczki oczywiście nie ma ). sex anonse U mnie wczoraj przed kąpielą chłopcy stanęli przy kibelku i razem sikali.
od 2 m-cy ćwiczę (dość intensywnie).
mam kilka pytań dotyczących gunalginu..
nawet cholerne i obsesyjne wyrzuty sumienia po jedzeniu to może być bulimia...?
Jest mnóstwo polskich imion ,i nie są takie złe.
pewnie nie jest to super sposĂłb na sen, i pewnie:
Bydgoszcz tak trzymać!!!!

ratunku!!! ogloszenia towarzyskie Do Schizofremi

taka jedna ja mam podobnie.wczesniej nie docenialam takich wartosci jak komunia czy spowiedz,mimo iz jestem wierzaca osoba i czesto uczeszcalam na Msze Swieta.teraz mi tego brakuje....wiem ze moge pojsc do spowiedzi ale nadal nie czuje gotowosci.moje zycie diametralnie sie zmienilo.mimo mojego mlodego wieku inaczej postrzegam swiat. upupu Nie chce wygladam jak Papuga po przejściach Ja bym na twoim miejscu poczekała i poszła się zbadać po miesiączce Usunięto Ci tylko mięśniak czy całą macicę? ogloszenia towarzyskie
długo trwa taka masakra? - nie mam wzdęć Nie mam jakoś szczególnie kręconych włosów ale zawsze podobało mi się u dziewczyn z kręconymi włosami jak miały tak zwany 'artystyczny nieład' Wygląda to fajnie i naturalnie. ???????? Kolezanko mowilam to samo co ty!Ze bede parla do przodu no i pre bo kocham ten zawod ale po drodze spotyka sie tez przeszkody i niemysl ze zawsze jest kolorowo.Niemusze byc mega fryzjerka.wazne bym nauczyla sie dokladnosci i precyzji a reszta to praktyka...praktyka...praktyka..jesli ytrafoisz do salonu gdzie beda cie wolac tylko do pomocy to raczej nic ci to nieda.Na moim polrocznym kursie robilysmy wszystko nawet jesli nieczulo sie pwenie i efekty byly fajne a na stazu sie doslownie cofnelam tyle ze robilam na znajomych itp.....no zycze ci tego samozaparcia bo na kursie ta ceche u mnie ceniono.. to nie chodzi o to ze zelowe sa zle....tylko o to ze akrylowe sa mocniejsze i takie akrylki moga nosic np te panie ktore spedzaja aktywnie czas Sami są bezbronni jak dzieci, bez celu, bez marzeń i ambicji!!!
* Czy nasza firma jest jedyną do której wysłała pani cv?
Czy któraś z Was to miała i stosowała?
Nie korzystac z polskich agencji pracy ktore chca kase za zalatwienie pracy KAZDA agencja ktora chce pieniadze od poszukujacego prace to oszust.
Najtańsze są w Rossmanie, po 5,99 a teraz do srody jest promocja 5,49 - Spalanie , kolejne sa tańsze.
dziekuje i pozdrawiam.
dla mnie to jest smieszne jak panienki zakladaja tipsy za mniej niz 50 zl po prostu nie cenia swojej pracy a klientki tez ide zakladac sobie za 35 zl tipsy ktore za tydzien odpadna heheahahahaha smiechy bez kitu zeby sie tak nie cenic to nie wiem po co robic...zeby byc na minusie.
Alkoholizm to choroba.
http://www.kapelovitz.com/lolo.htm
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 03:34    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: