|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:56 Temat postu: a po części nie - iloĹ›c soli mineralnych w Ĺ›linie. |
|
|
Nie trzeba narkozy, tylko znieczulenie miejscowe. seks ogłoszenia indywidulna sala porodowa, usmiechniete polozne wyjasnily, ze siostra moze zrobic kupke lub siusiu, i ze ma sie tym nie przejmowac!ale wiadomo, ze sprawa nie jest przyjemna i raczej wstydsliwa dla kazdej laski.
Zalowalem pozniej ze od razu nie poszedlem z tym do lekarza.
To chyba jakaś postępująca choroba.
przeczytałam sporo komentarzy i doszłam do wniosku że każdy ma inne zdanie, to normalne niedawno miałam żele ale po trzech dniach zaczęły się już zapowietrzać.
z góry wszystkim dziękuję za poświęcony czas na czytaniu mojej prośby :*:*:*
już nie będziesz wiecej saaaam
yh pozdrowionka
eeee tam od razu od poczÄ…tku, bez przesady jeden dzien przerwy to jeszcze nie tragedia...zawsze robie cw co 24 godziny, kiedys nie moglam wiec zrobilam po 36 godzinach i watpie zeby to mialo jakies konsekwencje a co jesli dostane okresu?
A co do związków na odległość to myślę, że jak miłość jest prawdziwa to odległość nie ma znaczenia!!!
ale nie weim czy to bardzo niszczy wlosy?. sex anonse ps.
zmien wizazystke: Miłego dnia Ale elaborat pracujesz? I nnie wiem więcej Po kilku latach mozesz się starać o więcej. sex anonse
najważniejsza zasada w tym kalkulatorze, to poprawnie obliczyć ile godzin na co się przeznacza. ok, grapka, wierze ci i mysle ze jest to rzecz bardzo indywidualna i jednemu moze pomoc drugiemu nie, szkoda tylko ze w tak mlodym wieku masz juz za soba tak powazna operacje. Jak myslicie? Czy ta melatonina pomaga od razu, czy dluzej trzeba brac? Ja przemywam codziennie woda utleniona bo tak mi kazała ta pani Goi sie ładnie choc troszke boli jak go ruszam....;p Pozdrawiam wszystkie dziewczyny co maja kolczyki w pepku...buziolki dla was;* wszystkim polecam artykol na wp .polonia ----zakrzewskij o zyciu we wloszech ja mieszkam tu 20 lat i uwarzam ze ten artykol jest wdyche co do dźwigania- na pewno przez pierwsze 2-3 miesiące po operacji jest niewskazane.
10 min.
pewnie czasem czujesz ze nie zaslugujesz na to by jakis facet zwrocil na ciebie uwage bo jestes za gruba.
bimbo :
to ty pijesz sol gorzką przed głodówka?
Głowy do góry życzę zdrowia przyszłym mamom
Mam na imiÄ™ Magdalena, imiÄ™ Ĺ‚adne, ale tak oklepane, ĹĽe juĹĽ bardziej nie moĹĽna.
hymm jaki to ??
idz na bezpłatną konsultacje do salonu typu matrix czy loreal....
jak juz zauwazylas to wolny kraj wiec mozna go opusic - ale nie przeciez to wbrew tradycji - lepiej jeczec i krzyczec i tupac nogami
Ciążowa , gynalgin nie zwalcza wirusa brodawczaka ludzkiego (HPV), z zasadzie tylko konizacja go zwalcza,tzn.usuwa zmiany wywołane przez ten wirus. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |