|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:40 Temat postu: wiem jedno jako Ĺ›wiadkowe powinnyĹ›my wyglÄ…dać ujmująćo |
|
|
W sumie to byla moja druga partnerka w zyciu, z pierwsza to w porownaniu z Ta to byl istny raj, ruzumielismy sie w pelni. seks ogłoszenia Teraz wybieram siÄ™ na italianistykÄ™ i chcÄ™ zrobić chociaĹĽ licencjat z filologii wĹ‚oskiej...myĹ›lÄ™,ĹĽe to mogĹ‚aby mi znacznie uĹ‚atwić ? -jeĹ›li zaleĹĽy ci na nim i chcesz z nim być-musisz pozwolić mu osiÄ…gnÄ…c jego dno....czyli przestawać dawać mu komfort picia (nie sprzÄ…tać po nim, nie gotować mu, nie zaĹ‚atwiać jego spraw, nie chować kluczykĂłw od samochodu, nie zaĹ‚atwiać n-ek w pracy...), zająć siÄ™ sobÄ… i dziećmi -tylko i wyĹ‚Ä…cznie sobÄ… i dziećmi i zostawić go samemu sobie, jeĹ›l podejmie leczenie to i tak nie oznacza to sukcesu-nie kaĹĽdy alkoholik z tego wychodzi.
i nie myslec ciagle o chorobie
dawala wszystkie warzywka,zeby miec witaminy.Oprocz tego mowila,ze ma lepsza cere i wlosy....
Nie trać czasu na chirurgów.
Że też nogi, głowy czy ręce ludzie mają powórnywalne, a jeśli chodzi o cycki, to jedna ma płasko, a druga ma 2 dojce wielkosci głowy :/
btw i tak go wypuszcze, ale dzis mi sie juz nie chce, zdazyl nawet rozplesc wici w sloiku
kurczak
mnie to jeszcze czeka. portal społecznościowy Jajko - 1g wegli
Ludzie sa sympatyczni, ale na dystans...malo emocjonalnie sie angazujacy..taki troche anglosaski typ. ja polecam jak zawsze firme thorn zrobiÄ™ tak Mam nadziejÄ™ , ĹĽe jesteĹ› lepsza ode mnie W tym centrum szkoleniowym kursy prowadzi profesjonalny fryzjer, ktĂłry pracowaĹ‚ u najlepszych a teraz sam rĂłwnieĹĽ uczy. seks ogłoszenia
http://www.pudelek.pl/artykul/767 Mi wlasnie stuka 3 tydzien na Atkinsie i jak na razie sie nie zlamalam Zyje na jajkach masle i serze brie i okazjonalnie jakims miesie. Wielogodzinny post odbiera jako szczególne zagrożenie i w obawie przed kolejną próbą głodzenia, spożywany pokarm zaczyna kumulować, głównie w postaci zapasu tłuszczu. dokładnie dekoloryzacja !! Regine,anakondo i reszta- wielki kwiatek dla was Pozdrawiam Olga Mamamagdalena wybraliscie już imiona dla dziewczynek ?
zawsze i wszędzie, potrzeba madrych , wyksztalconych poloznych z prawdziwego zdarzenia!
To tak na moim przykladzie.
a i żadnych prześwietleń płuc ani badania krwi nie miałm
brałam 4 tabletki na raz przez 3 dni i w ciągu 10 dni ma być krwawienie, więc każdy na pewno i nbaczej, i pewnie zależy od któego dnia cyklu
Lekarz sam zaproponował, żebym się zjawiła na kontrolnej wizycie, więc pójdę.
zakupilam szpilki 11 cm
No zalezy ile maja wzrostu, ale zadna nie wazy wiecej niz 50 iles.
Ja mam do niej stosunek obojetny.Ale mówienie,ze jest aktorka to naduzycie.Aktorka jest Dykiel,Tyszkiewisz.A ona to zwykła epizodystka,ktora powinna swoja kariere skonczyc na reklamie czekolady.
nie wiem co stracilem więc zakupiłem wlewnik i bedę działał |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:40 Temat postu: |
|
|
|
|