|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:16 Temat postu: Tak guma do rzucia, bo do cesarki musisz być na czczo i jak |
|
|
A najlepszym sposobem na sprawdzenie, czy mięśnie brzucha są mocne jest zrobienie nożyc poziomych, jeśli uda się wytrzymać ponad 3 minuty, znaczy jest OK tak sprawdzała kondycję moja wuefistka w liceum anonse erotyczne Zreszta co ma do rzeczy silna wola? Kup sobie też siemię lniane, tylko całe ziarna - NIE ZMIELONE!
przejść na wyższy poziom,
Joanna Krupa:
Mam koslawość kolan i nie wiem, czy jeśli sie wogóle kwalifikuję, to czy zdecydować sie na taki zabieg.
bardzo mile wspominam i mam nadzieje jeszcze kiedys skorzystac z profesjonalej reki G ......
Jak cos to dam ci linki na kursy
i jeszcze oprócz siedzenia na kasie sprzatałam sklep za darmo bo sprzątaczke zwolnil dla oszczędności (wielki sklep) i robiłam wszystko co kazał szef...
3 godz.
Oczywiście dostałam antybiotyk, tabletki na zmniejszenie opuchlizny no i lakcid ochronnie.
Gdyby udalo ci sie znalezc ten link, o ktorym pisalas to wklej.
Spodziewam się czegoś żółtego lub rudawego, a potem od razu na to połozyć jasny brąz.
Pozdrawiam portal społecznościowy duĹĽe supermarkety.
a kafeteria jest fajna... z góry dziex Bardzo dużo postów dziewczyn, Turczynki, Rosjanki, czasami skośnookie piękności, które się nazwajem ostrzegają.... Odpisz jak coś wiedz na ten temat. z tego co czytałam. ogloszenia towarzyskie
Koleżanki chodzą do szefa i są zadowolone ja na razie zapuszczam włosy do ślubu. To piosenka What a feeling-oryginalne wykonanie DJ Bobo i Irene Cara 37-38°C; W przypadku choroby stwierdzonej i leczonej prawdopodobieństwo to znacznie spada choć mówiąc uczciwie do zera zredukować się nie da. aha, i ewentualnie czy jest tu ktoś z południowo-wschodniej Polski - czy tu gdzieś można się zorientować i gdzie? Wwtedy bedzie mial nowa sprawe i biegli beda to badali. Ze znieczuleniem dentystycznym, wiec nic nie boli.
może ktoś będzie mi w stanie pomóc,,,,,,prawie 3 tyg .temu miałam resekcję górnej 4.Wszystko poszło ok.,dziąsło się pięknie zagoiło....ale nad dziąsłem,w okolicy policzka ,po wewnętrznej stronie utrzynuje się opuchlizna.Jest to dosyc miękkie,jakby?pływające,Nie ma żadnych odczuć bólowych,ani od strony zęba ani dziąsła.
Mam spory brzuszek i boczki i mam wrażenię, że a6w na to nie zadziała.
ja bylam ostanio w Jean Louis David w tesco na prokocimiu naprawde swietne babki.
puk puk...
ja mam orbitreka buffalo magnetyczny kupilam za 700 zł jest super ma ogromny wyswietlacz trasy do wprowadzenia i puls na rączkach a przedewszystkim cichutki noszę rozmiar 48 cwiczę dwa tygodnie co dziennie 25 km około 80 min na 2 razy rano 15 km wieczorem 10 dzis po 2 tygodniach stanelam na wage jest 2 kilo więcej i ze znienawidzeniem spojrzałam na orbitreka co teraz?
uzaleznia.NIE BYCIE z kims a zdobywanie!!!
KtoĹ› tu jest nie uczciwy i kasuje pozytywne posty, pozostawia tylko te negatywne, ktĂłre pewnie sama / sama pisze !!!
Pozdrawiam
, a tak wracałby do domu , a tam kochająca kobieta i dzieci Może i w naszym Kościele kiedyś tak będzie???????Pozdrawiam Cię Paaa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |